Ibiza Style oorbellen

Ibiza oorbellen zijn niet zomaar oorbellen… Deze hippe oorbellen worden niet zonder reden ook wel eens ‘earcandy’ genoemd. Klaar voor kleur in je oren? Bestel jouw Ibiza style of boho oorbellen direct online bij Bohostijl.nl. Zilveren dames oorbellen bestel je hier.


Alle zilveren oorbellen dames bij Bohostijl.nl

Ibiza style oorbellen: hangers, ringen en stekers!

Ibiza style oorbellen zijn alles behalve standaard! Je kunt deze hippe oorbellen kopen in veel verschillende soorten. Kies bijvoorbeeld voor de mooie oorringen, welke wij ook hebben in 925 sterling zilver oorbellen, of ga voor de grote boho oorbellen met veel kleur en unieke details.De echte Ibiza style vraagt natuurlijk wel om kleur en soms een beetje het ‘over-de-top gevoel’. Daar houden wij van! Je kunt alle soorten hippe oorbellen terugvinden in ons online assortiment, van modellen met veel kleuren, veren en kralen tot subtiele Ibiza oorbellen. Natuurlijk kun je jouw favoriete setje Ibiza oorbellen makkelijk combineren met onze andere boho sieraden. Vergeet dan ook zeker niet om de rest van ons online aanbod ook even te checken!

De meest opvallende grote boho oorbellen

Wil jij echt indruk maken met je boho oorbellen? Dan mogen ze zeker aan de grote kant zijn. Je wilt niet alleen grote oorbellen, zoals lange oorbellen hangers, maar je wilt ook hippe oorbellen met een unieke uitstraling. Dan zit je bij Bohostijl.nl zeker goed, want wij hebben de meest bijzondere en opvallende grote oorbellen in het assortiment. De echte Ibiza oorbellen voldoen aan alles waar de unieke Ibiza style om vraagt. Zo zijn er modellen met kleurrijke veren in diverse maten, maar er zijn ook Ibiza oorbellen met kralen voor de echte beach look. Voor elke fan van boho sieraden hebben wij de meest bijzondere Ibiza trends in huis!

Eenvoudig Ibiza oorbellen online

Ben jij wel toe aan een nieuw setje hippe oorbellen? Dan is het tijd om te gaan snuffelen door ons assortiment boho sieraden. Bij Bohostijl.nl kun je alle soorten Ibiza oorbellen kopen. Bestel online de leukste oorbellen hangers, grote oorbellen of oorringen, unieke oorstekers en meer! Heb je jouw ideale Ibiza oorbellen gevonden, en misschien zelfs ook wel andere leuke boho sieraden die je look helemaal compleet maken? Bestel dan eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle verzending van je order, zodat jij binnenkort al de show kunt gaan stelen met je hippe Ibiza style oorbellen!

Zilveren kinderoorbellen 925 Sterling Silver

Heb je onze collectie zilveren kinderoorbellen al gezien? Al deze oorbellen zijn nikkelvrij, van 925 Sterling Silver. De leukste oorbellen met hondjes, bloemen, hartjes en prachtige kinderoorbellen met kristal vind je online in onze webshop.