Heren armband bestellen. Kies je voor leer of metaal?

Armband voor heren bestellen

De ene man houdt ervan terwijl de andere man het maar helemaal niets vindt. De armband wordt op de ring na het vaakst gedragen. Naast een horloge hoort natuurlijk een mooie armband. Herenarmbanden zijn vaak grover en breder dan vrouwen armbanden, dit komt doordat de polsen breder zijn. Om je outfit toch nog even een boost te geven, is de armband daar perfect voor. In deze blog vertel ik jou, waarom je een herenarmband moet kopen!

Soorten armbanden voor heren in onze webshop

Er zijn veel verschillende soorten heren armbanden. Als man wil je ook mee gaan in de tijd. Wat is er in de mode? Staat het wel bij je outfit? Ook mannen kunnen hierin onzeker zijn en willen niet achterlopen. Tegenwoordig zijn de leren gevlochten armbanden erg populair. Ze zijn in velen maten en kleuren ze passen perfect bij de horloges.

De leren gevlochten armbanden worden vaak verbonden met een schakel, dit maakt hem nog leuker en stoerder. De schakels zijn bijna altijd van een staalsoort gemaakt, dit kan bijvoorbeeld rvs of zilver zijn. Naast de leer gevlochten herenarmbanden zijn de kralen armbanden ook erg populair. Ook deze zijn in allerlei maten en kleuren. Deze armband is simpel, maar dat is wat je nodig hebt naast een horloge. Een eenvoudige, maar mooie heren armband.

Ook hebben we stalen armbanden, met in het midden zwarte inleg. Dit is een mannelijke armband. Alleen staal is wat aan de saaie kant, daarom zit er in het midden een zwarte inleg. Dit maakt de armband specialer. Dit waren drie soorten heren armbanden die nu heel populair zijn. Deze staan allemaal in onze webshop.

Hoe houd je de heren armband zo goed als nieuw?

Heren armband leer bestellenJe hebt net een mooie herenarmband gekocht, maar hoe houd je deze goed schoon? De armbanden zijn van staal, deze kunnen wel tegen een stootje. Maar toch is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Is je armband wel vies geworden? Dan is lauw water of huidvriendelijke zeep je beste vriend. Schoonmaken gaat makkelijk in zijn werk, maar denk vooraf wel na waar je je armband allemaal bij gebruikt. Douchen met je armband is iets wat je niet moet doen, staal kan verkleuren.

Chemische middelen zoals zeep en parfum zijn ook niet goed voor je armband. Als je gaat sporten, zwemen of klussen kan je jouw armband beter af doen. Je zweet namelijk snel als je die activiteiten doet en transpiratie is niet goed voor de armbanden. De sluiting zou eventueel ook schoon gemaakt kunnen worden met zilverdoekje. Zo blijft jouw armband zo goed als nieuw.

Waarom dragen mannen armbanden?

De heren armband bestaat al heel erg lang. Vroeger droegen mannen armbanden voor hun status, zo kon je zien of het een rijke man was. De laatste jaren is de heren armband teruggekomen en zijn er steeds meer mannen die deze heren armband willen. De heren armband worden gedragen, omdat het zelfvertrouwen uitstraalt. Elke man wil laten zien dat hij zelfvertrouwen heeft, twijfel daarom niet meer.

Punten scoren met een mooie heren armband

Een leuk cadeau uit kiezen is altijd lastig, helemaal voor je man of vriend. Vaak zeggen ze kies maar wat uit. Het interesseert ze vaak niet wat ze krijgen, maar toch wil jij je uiterste best doen om iets leuks te vinden. Dan hoef je niet meer veder te zoeken, want ik heb het cadeau wat jij zoekt. Onze webshop staat vol met populaire armbanden voor mannen. Neem even een kijkje in onze Ibiza Style webshop!

Heren armbanden nu bestellen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *