Mutsen dames, beanies en hoofdbanden

Ben je op zoek naar een lekkere warme damesmuts voor de winter of kies je voor hippe oorwarmers? Voor de iets minder koude dagen hebben wij ook leuke hoofdbanden voor de winter in de collectie.


Muts dames met pompom

Waarom zou je geen dames muts dragen in de winter? Heb je liever koude oren en een koud voorhoofd? Bestel direct jouw hippe zomer en winter accessoires in de webshop van Bohostijl.nl. Zoek je een gebreide muts of ga je voor een dames muts van 100% acryl? Je vind diverse wintermutsen in ons assortiment.

Gevoerde dames muts

Weet je wat pas echt lekker is? Als het koud is en je hebt een heerlijke warme muts op je hoofd die voorzien is van superlekkere voering! Nooit meer koude oren dankzij deze gevoerde dames mutsen. Heb je nog koude handen? Besteld dan meteen een paar Bohemian Style handschoenen mee, vanaf 50 euro betaal je namelijk geen verzendkosten meer!Onze dames mutsen zijn niet alleen erg lekker als het koud is buiten maar je bent meteen een trendsetter met deze hippe mutsen. Een toffe ster, een leuke print, bestel de muts die past bij jouw lifestyle. Laat je niet tegenhouden door iets of iemand.

Hippe wintermuts voor dames

De leukste mutsen bestel je simpel en snel online. Zoek je een leuke grijze muts met of zonder voering? Ga je voor een gevoerde muts voor de winter of een mooi gebreid exemplaar? Bekijk ze gewoon allemaal en bestel direct een paar bijpassende handschoenen om deze winter helemaal hip te zijn en blijven.

Hoofdband dames voor de winter

Wil je liever geen muts dragen? Dan is de dames hoofdband echt jouw accessoires voor deze winter. Bestel een trendy gedraaide hoofdband met knoop van wol of een rechte winterhoofdband voor een heerlijk warm hoofd.

Ibiza Style zilveren sieraden

Alleen een muts is natuurlijk niet voldoende als het echt koud gaat worden in ons land. Bestel voor een warme uitstraling meteen die prachtige Ibiza Style oorbellen of echt zilveren kinder oorbellen. Bespaar je de verzendkosten en ben jij klaar voor de winter.