0

Verzonden binnen 48 uur*

9,2uit 193 beoordelingen

Gratis verzending vanaf 50 euro

Veilig betalen via iDEAL

Gratis verzending vanaf 50 euro
9,2uit 193 beoordelingen

925 Sterling zilver kinderoorbellen, wat moet je hier over weten?

We kennen allemaal wel het probleem, wanneer je dochtertje op een leeftijd gekomen is dat ze oorbellen wil hebben. Het liefst glimmende zilveren oorbellen voor kinderen. Als moeder heb je hier je twijfels over. Je denkt bij jezelf, doe ik het wel of doe ik het niet, wacht ik nog even of mijn kind er echt klaar voor is. De grap is dat je als moeder vaak nog meer spanning hebt dan je dochter zelf… Tegenwoordig hoor je vaak dat kinderen op jonge leeftijd al oorbellen willen. Bijvoorbeeld een meisje van vier jaar, of zelfs nog jonger. Toch blijft het een lastige beslissing. In deze blog lees je alles over zilveren kinderoorbellen en help ik jou om een keuze te maken.

Jouw kind voorbereiden op echt zilveren kinderoorbellen

Ben jij bang voor wat er gaat gebeuren met je dochter? Wij kunnen je gerust stellen, je bent echt niet de enige, elke moeder heeft hier last van. Daarom raden wij je aan voor een prettiger gevoel, navraag te doen bij verschillende juweliers met zilveren kindersieraden. Hier kun je navragen hoe het schieten van gaatjes in de oren van kinderen in zijn werk gaat.

Er zijn globaal twee manieren hoe er een gaatje voor kinderoorbellen gemaakt kan worden:

  1. piercen, met een naald;
  2. schieten, met een studex/pistool.

De meeste moeders vinden het fijn als de oorgaatjes aan beide kanten tegelijk geschoten wordt met een studex/pistool. Dit voorkomt dat je dochter niet één, maar twee gaatjes heeft. Kinderen bedenken zich namelijk regelmatig als het eerste gaatje er eenmaal in zit. Vraag dus altijd na bij de juwelier of het op de manier wordt gedaan zoals jij wilt.

Ook speelt leeftijd een belangrijke rol, want niet alle juweliers zullen oorgaatjes schieten op een jonge leeftijd. Als je echt de zenuwen hebt en je niet weet wat je moet verwachten bij de juwelier, bekijk dan online de recensie van vorige klanten en lees hun ervaringen rustig door. Je kent vast wel een moeder die recent haar dochter zilveren oorbellen cadeau gedaan heeft na het schieten van de oorgaatjes.

Hoe verzorg je de oorlel na het schieten van gaatjes?

Het grote nadeel van (vooral) de imitatie zilveren oorbellen en zeker na schieten voor de eerste keer, is dat de oorlel kan gaan ontsteken. Hoe voorkom je het ontsteken van de oorlel?

In de eerste paar weken na het schieten van gaatjes is het vooral belangrijk om de oorlel goed schoon te houden. Het lastige hieraan is wel dat de geschoten zilveren zweerknopjes de eerste zes weken in de oorlel moeten blijven. Juist dan moet je proberen om je oren wel goed schoon te houden.

Je kan dit doen door te ontsmetten met een beetje alcohol, dit is vaak de beste manier om de oorlel schoon te houden. Houd als het even kan altijd de oorbel in de oorlel, gaatjes kunnen namelijk heel snel dichtgroeien. De meeste juweliers zullen daarom ook zogenaamde zweerknopjes inschieten. Belangrijk om aan je kind te vertellendat het niet direct die prachtige zilveren oorbellen in krijgt waar het uiteindelijk natuurlijk allemaal om draait. Ieder meisje wil een prinses zijn!

Ontstekingen kunnen ook vaak komen door dat de verkeerde oorbellen gekocht worden. Het is natuurlijk fijn als je goedkope oorbellen kunt kopen. Maar het kan ook zo zijn dat je dochter hier juist niet tegen kan en de oorlel ontstoken raakt.

Daarom is het vaak ook beter voor je oorlel om zilver of goud te dragen. Nu is goud een duur product, dus raden wij je aan om zilveren oorbellen te kopen. Wij bieden een ruim assortiment 925 Sterling Silver kinderoorbellen. Elk meisje heeft weer een ander smaak en daarom hebben wij voor elke meisje weer iets passends in de webshop te koop.

Hoe onderhoud je zilveren kinderoorbellen?

Niemand houd van verkleurde zilveren oorbellen. Je wilt zo lang mogelijk plezier hebben van je glimmende zilveren kinderoorbellen. Laat je dochter daarom nooit slapen of douchen met haar oorbellen. Slapen met oorbellen brengt gegarandeerd irritatie bij je dochter en de oorbel wordt er niet mooier op. Bij de zweerknopjes is dit natuurlijk een ander geval, deze moet je ze eerst 6 weken in laten houden. Zweerknopjes zijn ook kleiner dus zal jouw dochter er ook minder last van hebben.

Douchen met oorbellen is ook iets wat je zoveel mogelijk moet vermijden. Er zit namelijk altijd wel wat kalk in water, ook in Nederland. Door kalk worden oorbellen dof en lelijk en dat willen we natuurlijk niet. Dit geldt ook voor zwemmen in een zwembad, hier zit chloor in en dat is slecht voor de oorbellen. Ook is cosmetica als parfum, bodylotion of andere producten slecht voor de oorbel, hierdoor verkleurd de zilveren oorbel heel snel.

Stel het is per ongeluk een keer gebeurd dat je er mee gezwommen hebt of er is cosmetica op gekomen, kun je altijd nog de zilverdoekjes gebruiken. Deze zijn overal te vinden en het is een ideale oplossing. Door de zilverdoekjes gaan je oorbellen weer lekker glimmen en ziet het eruit als nieuw.

ideal
Klarna
paypal
Mastercard
Bancontact
De waardering van bohostijl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 193 reviews.
0