Kinderoorbellen 925 Sterling Silver, die wil jouw dochter ook!

Kinderoorbellen 925 Sterling Silver

Kinderoorbellen 925 Sterling silver

Hoe oud is jouw dochter? Loopt ze al regelmatig voorbij een juwelier en kijkt ze stiekem in de etalage naar de zilveren oorbellen? Of is ze aan het experimenteren met de oorbellen van mama….?

Als je oorgaatjes laat schieten bij de juwelier kun je na ongeveer zes weken de allerleukste oorbellen gaan kopen en je dochter laten shinen! Mijn advies is om na de zweerknopjes te kiezen voor echt zilveren kinderoorbellen, ook wel bekend als 925 Sterling Silver kinderoorbellen. Waarom? Omdat een groot deel van de mensen die een geïrriteerde huid krijgen van namaak zilver of nikkel bijvoorbeeld hier geen last van hebben als ze echt zilveren sieraden dragen.

Zilveren oorknopjes voor kinderen

Je wilt uiteraard niet dat je dochtertje last krijgt als ze oorknopjes gaat dragen. Zeker bij jongere kinderen zou ik je aanraden te starten met kleine oorstekers. In ons assortiment vind je zilveren oorstekers voor kinderen met de leukste figuurtjes erop. Ga je voor een schattig hartje of kies je voor een leuk dierenfiguur? Er zijn heel veel verschillende modellen, in even veel te gekke kleuren.

Zilveren oorhangers voor kinderen

Is je dochter al iets ouder en wil ze net als mama hangende oorbellen? Ook deze koop je veilig en snel via onze webshop in 925 Sterling Silver. En ook deze hebben we met verschillende figuren. Kies je voor een vrolijke roze bloem aan je oorbel of word het toch die zilveren hartjes…..

Oorbellen voor kinderen met kristal

Is jouw dochter helemaal weg van alles wat glinst en glittert, net als een echte sprookjes prinses? Dan moet je echt naar onze oorbellen kijken met een of meerdere kristallen!

Twijfel je nog of je dochter oorbellen wil? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als ze het zelf willen dan hoor je dit echt is mijn ervaring.

Twijfelt ze nog of sta je er zelf nog niet helemaal achter? Doe het dan gewoon niet. Alleen het schieten van de gaatjes is dan al dramatisch, mijn dochter kreeg last van de zweerknopjes. Nadat ze uitgedaan waren kregen we ze vrijwel direct niet meer in. Het is echt belangrijk dat deze minimaal zes weken blijven zitten voordat je overstapt naar de hippere modellen oorbellen.

Mocht ze echt nog niet toe zijn aan oorbellen of zoek je iets om bij de oorbellen cadeau te doen? Kijk dan zeker eens naar deze zilveren kinderringen.

Heeft jouw dochter al oorbellen? Laat het weten in een reactie wat jouw ervaring is zodat anderen hiervan kunnen profiteren.

 Liefs,
Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *